Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Akay’dan YKS kursiyerlerine öğüt

Akay’dan YKS kursiyerlerine öğüt

“Bugünün ve yarının teminatı gençlerdir”

“Biz size, siz insanliga yardim edeceksiniz”

Seyhan Belediyesi Bakimyurdu SEYMER’de ücretsiz olarak üniversiteye hazirlanmalari saglanan YKS kursiyerleri Baskan Akif Kemal Akay’i ziyaret ederek katkilarindan dolayi tesekkür etti.

“DESTEGINIZ OKUMA ISTEGIMIZI GÜÇLENDIRDI”

Seyhan Belediyesi’nin gençlere sundugu egitim desteginden faydalanan YKS’ye hazirlanan kursiyerler, Baskan Akif Kemal Akay’i Meclis salonunda ziyaret etti. Ögrenciler, ücretsiz kurs imkani ve test kitaplari katkisi nedeniyle Baskan Akay’a çiçek sundular. Ögretmenlerin de katildigi ziyarette, kursiyerler, ekonomik olarak zor günlerin geçirildigi süreçte kendilerine sunulan ücretsiz kurs ve yardimci kitap desteginin okuma isteklerine güç kattigini belirttiler.

AKAY “BUGÜNÜN VE YARININ TEMINATI SIZLERSINIZ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettigini animsatan Baskan Akay “Bugünün de yarinin da teminati sizlersiniz. Biz size elimizden geldigince yardimci olacagiz. Siz de çok çalisarak insanliga yardimci olacaksiniz. Hepinizin arzu ettigi iyi üniversitelere gideceginize kuskum yok. Sizlere basarilar diliyor, ögretmenlerinize de tesekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Konusmanin ardindan Baskan Akay, ögretmenler ve kursiyerler hatira fotografi çektirdi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli